Wat doen wij?

sluit-aan-en-verbindt

Managers, leidinggevenden en medewerkers zien hun werk steeds meer bepaald en beïnvloed door opeenvolgende veranderingen die voortkomen uit ontwikkelingen in de omgeving. Het vermogen hierop in te spelen en dus te veranderen, te vernieuwen en te leren is bepalend voor de kracht en kwaliteit van een organisatie.

Pangea Groep helpt organisaties en mensen dit vermogen te ontwikkelen en daarmee de gewenste veranderslag te maken. Met als doel het functioneren van de organisatie en daarmee de dienstverlening aan klanten te verbeteren. Dat bereiken wij met:

Wij richten ons vooral op gemeenten en instellingen binnen de domeinen jeugd- en welzijn, arbeidsmarkt en onderwijs. Onze werkzaamheden zijn divers. Zo kunt u ons onder andere inschakelen als (interim) project- of verandermanager, trainer, coach of mediator.

Onze kracht is het versterken van organisaties en medewerkers van binnenuit. Dit doen wij door op een aansprekende en efficiënte manier de brug te slaan tussen organisaties en mensen, waardoor aansluiting en verbinding ontstaat.